Zoeken

Opgeleverd: Regina Pacis

Monumentaal van buiten, nieuw van binnen: wij hebben het oude klooster Regina Pacis in Duiven met succes verbouwd tot een prachtig appartementencomplex. De oplevering heeft inmiddels plaatsgevonden en de eerste nieuwe bewoners trekken erin.

Regina Pacis Duiven

Het oude pand dat kostschool, klooster en nog veel meer is geweest is getransformeerd tot dertien huurappartementen in het middenhuursegment. Naast ons, als lokale aannemer, was er ook een lokale architect betrokken bij de transformatie; Architectenbureau VOM uit Duiven.
 
Een deel van het oude pand is gesloopt, waar vervolgens drie nieuwe houtskeletbouwwoningen zijn opgebouwd. Het andere deel van het pand is gestript en de constructie is aangepast om het geschikt te maken voor eigentijdse woonruimtes. Ook hebben we de gevel aangepast, waardoor het pand een prachtige uniforme uitstraling heeft gekregen en zodat er meer daglicht in de appartementen komt. Dit heeft geresulteerd in eigentijdse appartementen met een woonoppervlakte variërend van 55 tot 95 m2 op een unieke locatie. De belangstelling was groot en alle appartementen zijn dan ook verhuurd aan jonge én oudere bewoners.

Regina Pacis Duiven
Regina Pacis Duiven