Zoeken
VeluwezoomVerkerk_Oosthof_Sleuteloverdracht_13072021_03_PRINT_nieuwlogo.jpg

Proces & klanttevredenheid

De meeste mensen kopen maar één keer in hun leven een nieuwbouwwoning. Hoe het proces precies werkt, is vaak onduidelijk of (nog) onbekend. Wij vinden het dan ook van groot belang om helder te zijn over de procedures die bij de koop van een nieuwbouwwoning komen kijken.

Meer- en minderwerk
Bekijk video

Meer- en minderwerkproces

De aankoop van jouw woning heeft al veel van je aandacht gevraagd. Na een uitgebreide oriëntatie heb je je ingeschreven voor een project, of wellicht heb je de koop- en aannemingsovereenkomst al ondertekend. Graag nemen wij je mee in het meer- en minderwerkproces, dat je na ondertekenen doorloopt.

Het nieuwbouwproces
Bekijk video

Het nieuwbouwproces

Er komt heel wat bij kijken voordat we jou de sleutel van je nieuwbouwwoning kunnen overhandigen. Om je een idee te geven hebben we de verschillende stappen van het bouwproces inzichtelijk gemaakt in een video.

Klanttevredenheid

De klant staat centraal in onze bedrijfsvoering. Klanttevredenheid staat bij ons daarom hoog in het vaandel! De mening van de kopers van onze nieuwbouwwoningen is onmisbaar om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het meer- en minderwerkproces en het bouwproces. Jullie feedback zorgt voor meer inzicht in onderdelen van het proces waar verbeteringen nodig zijn. Daarom nodigen we jullie meerdere keren in het proces uit om je ervaringen met ons te delen. Hiermee help je niet alleen ons, maar ook onze toekomstige klanten.