Zoeken
SAM_0286.JPG

Centrumplan Schuytgraaf

In de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid realiseerden wij een wijkwinkelcentrum met ca. 6000 m2 winkels, horeca en diensten en 64 sociale huurappartementen boven de winkels en parkeerplaatsen. Het winkelcentrum is gesitueerd op loopafstand van het NS-station Arnhem-Zuid en gelegen naast het Multifunctionele Centrum Omnibus, waar onder andere drie basisscholen gevestigd zijn.

Winkels en sociale woningbouw

Het winkelcentrum is een mix van ketens en lokale ondernemers. De woningcorporaties Portaal, Vivare en Volkshuisvesting Arnhem hebben gezorgd voor 64 betaalbare woningen boven het winkelcentrum. Portaal en Vivare realiseerden 44 driekamerappartementen en Volkshuisvesting Arnhem realiseerde 20 eengezinswoningen. De combinatie van wonen en winkelen draagt bij aan een prettige leefomgeving en de vitaliteit van de wijk.

Partijen

Mult Netherlands was in samenwerking met KondorWessels Projecten en BPD verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de winkels en Veluwezoom Verkerk voor de woningen. Multi blijft eigenaar van de winkels. De woningcorporaties Portaal, Vivare en Volkshuisvesting Arnhem zijn eigenaar van de woningen.