Zoeken
PLF86557-LR.jpg

De Tuin van Elden fase 6

4 woningen

De dorpse wijk De Tuin van Elden is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt volop geleefd, beleefd en genoten en die ontspannen sfeer is ook terug te vinden in fase 6, één van de fases die wij hebben mogen realiseren. De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentiek dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de geweldige ligging in het groen en het maakt het een heerlijke woonplek. In fase 6 hebben wij vier vrijstaande woningen gerealiseerd.

Gasloos, duurzaam en waardevast

De vrijstaande woningen in fase 6 verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen zijn naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

Fase 6 is die eerste fase in De Tuin van Elden die wij volledig gasloos gebouwd hebben. De woningen hebben dus geen gasaansluiting meer, maar zijn in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp.

De Tuin van Elden

De bouw van de Tuin van Elden is inmiddels helemaal voltooid. Wij hebben in opdracht van KondorWessels Projecten de fases 3, 4a, 4b, 5, 6 en 7 mogen realiseren. Daarnaast hebben wij in de Tuin van Elden de realisatie van Villa Elden (7 luxe appartementen) en OPUS (22 appartementen) verzorgd.