Zoeken
PLF86524-LR.jpg

De Tuin van Elden fase 7

6 woningen

De dorpse wijk De Tuin van Elden is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt volop geleefd, beleefd en genoten en die ontspannen sfeer is ook terug te vinden in fase 7, één van de fases die wij hebben mogen realiseren. De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentiek dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de geweldige ligging in het groen en het maakt het een heerlijke woonplek. In fase 7 hebben wij een rijtje met zes fijne gezinswoningen gerealiseerd.

Rijwoningen

Het fraaie rijtje met zes fijne gezinswoningen ligt aan de Opusstraat. In de basis zijn ze gelijk aan elkaar, maar toch zijn ze allemaal net even anders door bijvoorbeeld een raam in de zijgevel of een andere gevel. Alle woningen zijn allemaal even ruim, comfortabel en duurzaam en zijn standaard opgeleverd met 8 zonnepanelen. En de woningen zijn vooral ook erg mooi dankzij de toegepaste donkere gevelstenen, contrasterende kozijnen en de opvallende mansardekap. Bijzonder is zonder meer het niveauverschil in de achtertuinen.

De Tuin van Elden

De bouw van de Tuin van Elden is inmiddels helemaal voltooid. Wij hebben in opdracht van KondorWessels Projecten de fases 3, 4a, 4b, 5, 6 en 7 mogen realiseren. Daarnaast hebben wij in de Tuin van Elden de realisatie van Villa Elden (7 luxe appartementen) en OPUS (22 appartementen) verzorgd.