icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zevenaar

28 appartementen De Kroon

Op de groenstrook bij de Oude Doesburgseweg / Noordeinde in Zevenaar zal een markant appartementencomplex komen met 28 royale appartementen. Dit complex heet De Kroon. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

Bouwvorm
Eigen ontwikkeling
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Architect
Weusten Liedenbaum Architecten
Makelaar
Gaba Makelaardij Zevenaar
Omvang
28 appartementen (4 penthouses)
Start verkoop
21 september 2021
Start bouw
Q1 2022

Royale en lichte appartementen

Het appartementencomplex is ontworpen door Weusten Liedenbaum Architecten en heeft een ronding waardoor het een speels en eigentijds uiterlijk kent. Bij het kleurgebruik is gestreefd naar een goede inpassing in de omgeving. Er komen 28 appartementen, waarvan 4 penthouses. Deze penthouses komen op de bovenste 2 etages van het gebouw. Alle appartementen zijn driekamerappartementen.

Hieronder is een impressie van het appartementencomplex weergegeven.

Planning

Op 21 september 2021 zijn de appartementen van De Kroon in de verkoop gegaan. En met succes! Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.