icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Utrecht

33 zorgappartementen t.b.v. Reinaerde Zorg

In opdracht van Woningcorporatie Portaal gaan wij 33 studio's (30 kleine appartementen en 3 gemeenschappelijke ruimtes - woonkamer/keuken) realiseren. Aan het einde van het jaar (2021) starten de bouw werkzaamheden.

Opdrachtgever
Portaal
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Totale omvang project
33 appartementen
Start bouw
December 2021
Verhuurd aan
Reinaerde Zorg

Zorgappartementen in voorbereiding

Op dit moment zijn wij druk doende met de voorbereiding voor de realisatie van 33 appartementen (30 kleine appartementen en 3 gemeenschappelijke ruimtes - woonkamer/keuken). De appartementen worden verhuurd aan Reinaerde Zorg. Hierom zullen ze ingericht als zorgappartementen. Reinaerde biedt huisvesting aanmensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Uniek aan dit project is dat de appartementen zo gebouwd worden dan ze, eventueel in de toekomst, weer omgebouwd kunnen worden naar reguliere sociale huurwoningen. 

Bij dit project wordt ook een bergingscomplex gerealiseerd. 

Duurzaam

Het dak van het appartementencomplex wordt voorzien van 200 PV panelen. 

Qua warmte wordt het complex aangesloten op stadsverwarming. 

Strak ontwerp

Aan de gevel van het appartementencomplex komt voornamelijk metalen gevelbekleding, aangevuld met houten geveldelen. Hiermee krijgt het complex een eigentijds uiterlijk.