icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Arnhem

Nieuwbouw 7 luxe appartementen Villa Elden - De Tuin van Elden

De verkoop van Villa Elden, bestaande uit zes riante appartementen en één penthouse, is gestart. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin. 

Opdrachtgever
Kondor Wessels Projecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Makelaar
Willemsen Makelaars
Start bouw
Juni 2020
Omvang
6 appartementen en 1 penthouse

6 appartementen en 1 penthouse

De zes appartementen variëren in grootte van 100 m² tot 120 m² en beschikken op de verdiepingen over een terras van circa 20 m² en op de begane grond over een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en een royaal terras van maar liefst 38 m². Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers.

De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle appartementen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen nutsvoorzieningen en op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

Parkeervoorziening en berging

De zes appartementen beschikken over een eigen inpandige berging van ca. 8 m2 op de begane grond. Het penthouse beschikt over een separate berging buiten het hoofdgebouw. Ook heeft elke bewoner een eigen parkeerplaats onder de gedeelde carport en is er voldoende ruimte naast het complex voor een tweede auto en/of bezoek.

De Tuin van Elden

De Tuin van Elden is een mooi project waar je nog het dorpse karakter ervaart. En dit terwijl je binnen 10 fietsminuten in het Arnhemse centrum bent en zo via de A325 op belangrijke uitvalroutes. Kortom; dorps wonen en toch centraal!