Arnhem

Centrumplan Schuytgraaf Arnhem

In de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid realiseerden wij een wijkwinkelcentrum met ca. 6000 m2 winkels, horeca en diensten en 64 sociale huurappartementen boven de winkels en parkeerplaatsen. Het winkelcentrum is gesitueerd op loopafstand van het NS-station Arnhem-Zuid en gelegen naast het Multifunctionele Centrum Omnibus, waar onder andere drie basisscholen gevestigd zijn.

Ontwikkeling
Multi Netherlands, KondorWessels Projecten en BPD
Architect(en)
TT Design: planconcept, Geesink Weusten: ontwerp winkelcentrum
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Start bouw
januari 2016
Oplevering
mei 2017
Omvang
6.000 m2
64 woningen
44 driekamer appartementen en 20 eengezinswoningen
Parkeerplaatsen
Inrichting openbare ruimte
Gemeente Arnhem
Opgeleverd in 2017

Winkels en sociale woningbouw

Het winkelcentrum is een mix van ketens en lokale ondernemers.

De woningcorporaties Portaal, Vivare en Volkshuisvesting Arnhem zorgen voor 64 betaalbare woningen boven het winkelcentrum.

Portaal en Vivare realiseren 44 driekamerappartementen en Volkshuisvesting Arnhem realiseert 20 eengezinswoningen.

De combinatie van wonen en winkelen draagt bij aan een prettige leefomgeving en de vitaliteit van de wijk.

Partijen

Mult Netherlands was in samenwerking met KondorWessels Projecten en BPD verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de winkels en Veluwezoom Verkerk voor de woningen.

Multi blijft eigenaar van de winkels. De woningcorporaties Portaal, Vivare en Volkshuisvesting Arnhem zijn eigenaar van de woningen.