icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Dieren

Experience Center Gazelle Dieren

Veluwezoom Verkerk heeft in opdracht van Koninklijke Gazelle een uniek Experience Center gebouwd, grenzend aan de fabriek in Dieren.

Opdrachtgever
Koninklijke Gazelle
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Totale omvang project
3.000 m2
Status
Gerealiseerd
Start bouw
Maart 2021
Opgeleverd
December 2021

Het experience center

In het Experience Center kunnen mensen alle fietsen en e-bikes van Gazelle uitgebreid testen op een deels overdekte lange testbaan. Via een loopbrug die in de fabriekshal is opgehangen kan het hele productieproces van de fietsen van Gazelle gevolgd worden en dus ook bewonderd worden hoe de fietsen precies worden gemaakt.

Gazelle heeft ook Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Waalwijk, Den Haag en Nijmegen. De belangstelling voor elektrische fietsen van het merk is groter dan ooit en de Experience Centers worden steeds drukker bezocht. Het deskundige advies, de grote showrooms en de mogelijkheid om zelf een e-bike te testen worden door steeds meer consumenten gewaardeerd.

Realisatie

Veluwezoom Verkerk was verantwoordelijk voor de realisatie van dit Experience Center. De oplevering heeft plaatsgevonden in december 2021.