Experience Center Gazelle Dieren

Veluwezoom Verkerk gaat in opdracht van Koninklijke Gazelle een uniek Experience center bouwen aangrenzend aan haar fabriek in Dieren.

Opdrachtgever
Koninklijke Gazelle
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Totale omvang project
3.000 m2
In uitvoering
Start bouw
Maart 2021
Geplande oplevering
Q3 2021

Het experience center

In het Experience Center kunnen mensen alle fietsen en e-bikes van Gazelle uitgebreid testen op een deels overdekte lange testbaan. Via een loopbrug die in de fabriekshal wordt opgehangen kan het hele productieproces van de fietsen van Gazelle gevolgd worden en dus ook bewonderd worden hoe de fietsen precies worden gemaakt.

Gazelle heeft al Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Waalwijk, Den Haag en Nijmegen. De belangstelling voor elektrische fietsen van het merk is groter dan ooit en de Experience Centers worden steeds drukker bezocht. Het deskundige advies, de grote showrooms en de mogelijkheid om zelf een e-bike te testen worden door steeds meer consumenten gewaardeerd.

Realisatie

Veluwezoom Verkerk is verantwoordelijk voor de realisatie van dit experience center. We zijn inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden en verwachten het pand in het derde kwartaal op te leveren.