icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Utrecht

Nieuwbouw 70 + 60 appartementen Leidsche Rijn

In het eerste kwartaal van 2019 zijn wij gestart met de bouw van 2 appartementencomplexen "Leidsche Rijn" op Leidsche Rijn te Utrecht.   Er zijn binnen dit project een appartementencomplex van 70  en een complex van 60 appartementen gerealiseerd, dus totaal 130 appartementen.   

Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Bouw
130 appartementen
Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Portaal
Architect
opZoom Architecten
Constructeur
Van Nunen
Ingenieursbedrijf
Aveco de Bondt
Oplevering
Oktober 2020

Leidsche Rijn

Het nieuwbouwproject heeft na oplevering in totaal 130 sociale huurappartementen met lift. Beide locaties liggen op steenworp afstand van treinstation Utrecht Terwijde in de wijk Het Zand, Leidsche Rijn in Utrecht. In het westelijke gebouw komen 70 appartementen en in het oostelijke gebouw 60 appartementen. Het zijn twee- en driekamerappartementen van respectievelijk 48m2 en 70m2. 

Nul op de Meter in combinatie met stadswarmte

De 130 appartementen worden verwarmd met duurzame warmte uit de BioWarmte Installatie van Eneco.  Alle woningen zijn daarmee Nul op de Meter, wat uniek is voor een appartementencomplex van zes bouwlagen hoog.