icon-arrow-right
HomeProjecten Fashion Outlet Zevenaar (FOZ)

Fashion Outlet Zevenaar (FOZ)

Zevenaar

In het najaar van 2021 wordt een nieuwe Outlet in Nederland geopend. Vlakbij de grens met Duitsland en direct aan de nieuwe afslag ‘Zevenaar’ vanaf de snelweg A12 (in het verlengde van Autobahn A3). Met een oppervlakte van 17.600m² wordt Fashion Outlet Zevenaar ontwikkeld met een luxe en stijlvolle uitstraling en een gevarieerd aanbod, waaronder  1.400m² voor restaurants. En direct aan de overzijde van het outlet is een supermarkt gepland. Kortom een aantrekkelijk aanbod voor een dag winkelen.

 

 

Partners

Fashion Outlet Zevenaar wordt ontwikkeld door zeer ervaren partijen, STABLE International en Veluwezoom Verkerk, een onderneming van VolkerWessels. VolkerWessels was partner in de laatste uitbreiding van Designer Outlet Roermond. STABLE Internationaal is bekend van de ontwikkeling van Batavia Stad en haar uitbreidingen, herontwikkeling en uitbreiding van Rosada Fashion Outlet, Fashion Outlet Leipzig/Halle en Fashion Outlet Montabaur. 

Het project

De vergunning voor de Fashion Outlet Zevenaar is in het voorjaar van 2019 verkregen en op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. We verwachten in juni 2020 te kunnen starten met de bouw van de outlet. In het najaar 2021 zal de grote opening zijn. 

Feiten & cijfers

 • Status
  In voorbereiding
 • Opdrachtgever
  Ontwikkelingscombinatie Stable International en Veluwezoom Verkerk
 • Totale omvang project
  ca. 17.600m2
 • Aannemer
  Veluwezoom Verkerk Bouw
 • Start bouw
  Juni 2020
 • Oplevering
  Najaar 2021
 • Verwachte oplevering
  2021
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Inloopbijeenkomst Fashion Outlet Zevenaar en lancering website

Op donderdag 11 mei heeft de gemeente Zevenaar samen met Ontwikkelcombinatie FOZ B.V. een inloopbijeenkomst georganiseerd voor...

Groen licht voor Zevenaar Fashion Outlet

De Raad van State heeft woensdag 19 mei jl. bekend gemaakt dat de Fashion Outlet in Zevenaar gebouwd mag worden. Een aantal...

Ondertekening nieuwe samenwerkingsovereenkomst Zevenaar Fashion Outlet

De gemeente Zevenaar en de bedrijven Stable  en  Veluwezoom Verkerk  gaan verder met het initiatief voor een...

Gerelateerde informatie

+