icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zevenaar

Ontwikkeling Fashion Outlet Zevenaar (FOZ)

In het najaar van 2021 wordt een nieuwe Outlet in Nederland geopend. Vlakbij de grens met Duitsland en direct aan de nieuwe afslag ‘Zevenaar’ vanaf de snelweg A12 (in het verlengde van Autobahn A3). Met een oppervlakte van 17.600m² wordt Fashion Outlet Zevenaar ontwikkeld met een luxe en stijlvolle uitstraling en een gevarieerd aanbod, waaronder  1.400m² voor restaurants. En direct aan de overzijde van het outlet is een supermarkt gepland. Kortom een aantrekkelijk aanbod voor een dag winkelen.    

Status
In voorbereiding
Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie Stable International en Veluwezoom Verkerk
Totale omvang project
ca. 17.600m2
Aannemer
Veluwezoom Verkerk Bouw
Start bouw
Juni 2020
Oplevering
Najaar 2021
Verwachte oplevering
2021

Partners

Fashion Outlet Zevenaar wordt ontwikkeld door zeer ervaren partijen, STABLE International en Veluwezoom Verkerk, een onderneming van VolkerWessels. VolkerWessels was partner in de laatste uitbreiding van Designer Outlet Roermond. STABLE Internationaal is bekend van de ontwikkeling van Batavia Stad en haar uitbreidingen, herontwikkeling en uitbreiding van Rosada Fashion Outlet, Fashion Outlet Leipzig/Halle en Fashion Outlet Montabaur. 

Het project

De vergunning voor de Fashion Outlet Zevenaar is in het voorjaar van 2019 verkregen en op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. We verwachten in juni 2020 te kunnen starten met de bouw van de outlet. In het najaar 2021 zal de grote opening zijn.