icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zieuwent

14 woningen en 5 vrije kavels

Samen met KAPA Vastgoed ontwikkelen en realiseren wij op een prachtige landschappelijke locatie in Zieuwent nieuwbouwwoningen voor verschillende doelgroepen. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent vindt plaats aan de noordwest-zijde van het dorp, aan de Werenfriedstraat. De woningbouw vindt plaats in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. Dit uit zich onder andere door de landschappelijke opzet en de ontwikkeling van een zonnepark.

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling met KAPA Vastgoed
Architect
Weusten Liedenbaum Architecten
Start verkoop
17 november 2022
Omvang
14 woningen en 5 vrije kavels
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Makelaar
Steentjes Makelaars
Status
In uitvoering

Stedenbouwkundig plan

De woningen zijn rondom een gezamenlijk informeel erf gelegen, met groene randen rondom het woonveld. De woningen liggen met de achterzijde naar de omgeving. Daarom wordt een groene overgang gemaakt, om de privacy van de tuinen te waarborgen, maar ook om een fraaie landschappelijke inpassing te realiseren. De opzet refereert aan een boerenerf. Rondom het woonveld worden wadi’s gerealiseerd voor het bergen van water. Een landschappelijk opgezet plan dus.

Het plan bestaat uit acht rijwoningen (bouwnummers 1 t/m 8) en zes levensloopbestendige woningen (bouwnummers 13 t/m 18). Naast deze woningen worden er in het noordelijk deel van het plangebied vijf kavels verkocht als "vrije kavel" voor een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning.

De bouw van de 14 woningen is gestart. Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar van 2024 opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Meer informatie hierover is te vinden op de projectwebsite: www.woneninzieuwent.nl