Brummen

30 woningen Elzenbos fase 2

Nadat er een aantal jaren geen nieuwe woningen zijn gebouwd in de wijk Elzenbos in Brummen, wordt er op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van fase 2. Fase 2 bestaat uit circa 80 nieuwe duurzame woningen, waarvan Veluwezoom Verkerk samen met Van Campen Bouwgroep 30 woningen (twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen) zal gaan ontwikkelen en realiseren.

Bouwvorm
Eigen ontwikkeling met Van Campen Bouwgroep
Omvang
30 woningen
Architect
4D Architecten
Realisatie
Veluwzoom Verkerk Bouw met Van Campen Bouwgroep
Start verkoop
Naar verwachting eind Q2 2022

De woonwijk Elzenbos in Brummen is een wijk waar leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Dit uit zich onder andere in de aanwezigheid van het Voedselbos als groen hart van de wijk en de ontwikkeling van een zonnepark. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool bevindt zich in Elzenbos een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en zijn er verschillende groenzones te vinden.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor Elzenbos fase 2. Naar verwachting gaan de woningen aan het einde van het tweede kwartaal van 2022 in verkoop. De voorloopwebsite woneninelzenbos.nl is inmiddels live, zodat geïnteresseerden zich kunnen aanmelden als belangstellende. Deze website zal de komende tijd steeds verder worden uitgebreid.