Brummen

30 woningen Elzenbos fase 2

Wij hebben de realisatie van 30 woningen in Elzenbos Brummen fase 2 afgerond. Fase 2 bestaat uit circa 80 nieuwe duurzame woningen, waarvan Veluwezoom Verkerk samen met Van Campen Bouwgroep 30 woningen (twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen) heeft ontwikkeld en gerealiseerd.

Bouwvorm
Eigen ontwikkeling met Van Campen Bouwgroep
Omvang
30 woningen
Architect
4D Architecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw met Van Campen Bouwgroep
Start verkoop
23 juni 2022
Oplevering
Q3 2023
Gerealiseerd

De woonwijk Elzenbos in Brummen is een wijk waar leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Dit uit zich onder andere in de aanwezigheid van het Voedselbos als groen hart van de wijk en de ontwikkeling van een zonnepark. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool bevindt zich in Elzenbos een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en zijn er verschillende groenzones te vinden.

Elzenbos Brummen is in juni 2022 in verkoop gegaan en succesvol verkocht. Het project is inmiddels opgeleverd. Samen met Van Campen Bouwgroep hebben wij in fase 2 van Elzenbos 8 schuurwoningen, 6 hoek- en tussenwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Daarnaast bestaat deze ontwikkeling uit 8 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd door MorgenWonen.