icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Brummen

30 woningen Elzenbos fase 2

Nadat er een aantal jaren geen nieuwe woningen zijn gebouwd in de wijk Elzenbos in Brummen, wordt er op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van fase 2. Fase 2 bestaat uit circa 80 nieuwe duurzame woningen, waarvan Veluwezoom Verkerk samen met Van Campen Bouwgroep 30 woningen (twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen) ontwikkelt en realiseert.

Bouwvorm
Eigen ontwikkeling met Van Campen Bouwgroep
Omvang
30 woningen
Architect
4D Architecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw met Van Campen Bouwgroep
Start verkoop
23 juni 2022

De woonwijk Elzenbos in Brummen is een wijk waar leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Dit uit zich onder andere in de aanwezigheid van het Voedselbos als groen hart van de wijk en de ontwikkeling van een zonnepark. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool bevindt zich in Elzenbos een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en zijn er verschillende groenzones te vinden.

Elzenbos Brummen is in juni 2022 in verkoop gegaan. Meer informatie over dit project is te vinden op www.elzenbosbrummen.nl of via de makelaar Thoma Post Nieuwbouwmakelaars.