icon-arrow-right
HomeProjecten 6 rijwoningen in De Tuin van Elden

6 rijwoningen in De Tuin van Elden

Op donderdag 19 december 2019 gaan er 6 rijwoningen in De Tuin van Elden in de verkoop. De verkoop zal via Willemsen Makelaars gaan. Kijk voor meer inforamtie op https://www.detuinvanelden.nl/fase-7

Rijwoningen

Het fraaie rijtje met zes fijne gezinswoningen ligt aan de Opusstraat. In de basis zijn ze gelijk aan elkaar, maar toch zijn ze allemaal net even anders door bijvoorbeeld een raam in de zijgevel of een andere gevel. Welke woning je ook kiest; ze zijn allemaal even ruim, comfortabel en duurzaam en worden standaard opgeleverd met 8 zonnepanelen. En de woningen zijn vooral ook erg mooi dankzij de toegepaste donkere gevelstenen, contrasterende kozijnen en de opvallende mansardekap. Bijzonder is zonder meer het niveauverschil in je achtertuin.

De Tuin van Elden

De Tuin van Elden staat volop in bloei. De afgelopen jaren is het dorpse wijkje uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt volop geleefd, beleefd en genoten en die ontspannen dorpse sfeer vind je straks ook terug in fase 7. Ook fase 7 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt.

 

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  Kondor Wessels Projecten
 • Realisatie
  Veluwezoom Verkerk Bouw
 • Makelaar
  Willemsen Makelaars
 • Status
  In verkoop
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  In uitvoering
+