Arnhem

Nieuwbouw 4 woningen De Tuin van Elden / fase 6

De bouwwerkzaamheden van fase 6 van De Tuin van Elden is inmiddels volop in aanbouw. Fase 6 gaat samen met fase 7 een buurtje vormen met een authentieke dorpse sfeer. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Projectstatus
In uitvoering
Type woningen
2 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een-kap woningen
Start bouw

Gasloos, duurzaam en waardevast

Fase 6 is de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. De woningen in fase 6 krijgen dus geen gasaansluiting meer, maar worden in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp.

Aannemer

Veluwezoom Verkerk Bouw zal wederom zorgdragen voor de bouw van deze woningen binnen Tuin van Elden. Eerder gerealiseerde fases zijn 3, 4a, 4b en 5 is op dit moment in aanbouw.