HomeProjecten 10 woningen De Tuin van Elden fase 6 en 4 vrije kavels

10 woningen De Tuin van Elden fase 6 en 4 vrije kavels

klapstraat Arnhem

Vrijdag 14 juni gaan er 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels in de verkoop in het plan Tuin van Elden, fase 6.

Fase 6 gaat samen met fase 7 een buurtje vormen met een authentieke dorpse sfeer. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

Gasloos, duurzaam en waardevast

Fase 6 is de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. De woningen in fase 6 krijgen dus geen gasaansluiting meer, maar worden in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp.

Aannemer

Veluwezoom Verkerk Bouw zal wederom zorgdragen voor de bouw van deze woningen binnen Tuin van Elden. Eerder gerealiseerde fases zijn 3, 4a, 4b en 5 is op dit moment in aanbouw.

Feiten & cijfers

• Opdrachtgever