Zoeken
Dorpsweide Babberich

Dorpsweide Babberich

44 woningen

Het nieuwbouwproject Dorpsweide in de wijk Middag-Oost is een kleinschalig en kwalitatief bouwplan in Babberich. Wij zijn geselecteerd om de ontwikkeling en de bouw van de derde fase te verzorgen. Deze fase bestaat uit verschillende woningtypen, van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en rijwoningen.

Vogelvlucht Dorpsweide Babberich

De realisatie van Dorpsweide Babberich zal in twee uitvoeringsfases plaatsvinden. De eerste fase bestaat uit 36 woningen, waarvan 12 woningen bestemd voor Baston Wonen. Wij ontwikkelen en realiseren in deze fase 24 koopwoningen, waarvan een deel volgens de MorgenWonen woonvariatie en een deel volgens de MorgenWonen Plus woonvariatie gebouwd wordt. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1, waarvan de bouw recent is gestart. 

De tweede fase is nog in ontwikkeling en zal bestaan uit hoek- en tussenwoningen. Naar verwachting gaan deze woningen binnenkort in verkoop. Het actuele aanbod en meer informatie is te vinden op de projectwebsite en via GABA Makelaardij. 

De woonwijk Middag-Oost wordt een wijk met een veilige infrastructuur, een pluktuin, een speelplaats voor kinderen, een hondenuitlaatplaats en een speelveld voor sporten en bewegen, midden in het centrum van Babberich.

Ga naar de projectwebsite