Zoeken
BWK_Rijswijk_CF_home_LRl-AI-1307806 (1).jpg

The Harbour House

142 appartementen

Aan de Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk transformeren wij een voormalig kantoorpand naar 142 appartementen. Het nieuwe appartementencomplex 'The Harbour House' ligt op een centrale, goed bereikbare plek in het Havenkwartier in Rijswijk. Het Havenkwartier zal de komende jaren transformeren naar een gemengd gebied voor wonen, werken en recreëren.

Het transformatieplan 'The Harbour House' bestaat uit 142 vrije sector huurappartementen, onderverdeeld in acht atelierwoningen, twaalf maisonnette woningen en 122 appartementen, met afmetingen variërend van 42 m2 tot 114 m2. Het totale metrage bedraagt ca. 9.500 m2 GBO. Daarnaast beschikt het complex over 170 inpandige parkeerplaatsen.

Met de transformatie wordt duurzaam invulling gegeven aan de behoefte in de markt. Er wordt toekomstbestendig vastgoed gecreëerd; een plek waar mensen graag wonen. Het huidige kantoorgebouw krijgt een volledig nieuwe gevel, die met glooiende lijnen, hoge raampartijen en verhoogde plint een dynamisch stedelijk wooncomplex zal vormen.

Het complex voldoet aan de nieuwste normen van duurzaamheid en wordt o.a. gasvrij opgeleverd. De appartementen worden verwarmd en gekoeld door middel van een duurzaam energiesysteem, bestaande uit een combinatie van warmtepompen en dry-coolers. De appartementen worden naar verwachting in het voorjaar van 2024 opgeleverd.