Zoeken
Impressie het Hof

Het Hof

70 woningen en 20 appartementen

In de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar realiseren we Het Hof, de laatste uitbreiding van deze prachtig gelegen wijk. Hier bouwen we 70 woningen en 20 appartementen, geschikt voor elke levensfase en woonwens. De woningen zijn ontworpen met het oog op de groene omgeving, die centraal staat in het plan. Het Hof is een natuurinclusief project, met aandacht voor de lokale flora en fauna. De groene omgeving nodigt uit om te verblijven, te ontdekken en elkaar te ontmoeten. Een plek waar zowel mens als dier zich thuis voelt.

Met de ontwikkeling van Het Hof ontstaat een leefomgeving met een eigen identiteit, waarin de kwaliteit van het groen centraal staat. Het groen wordt naar binnen gehaald, met grote groene ruimtes rondom de woningen. 

Via een toegangsbrug, een markante erfboom bij de entree en een laan met bomen aan weerszijden kom je Het Hof binnen. Bij de toegangsbrug staan twee appartementengebouwen die dankzij hun terrasgewijze opbouw mooi opgaan in het landschap. Centraal ligt een 'boerderij' met rug-aan-rug woningen en bijgebouwen, in een groen park met een karakteristieke vorm en schaal. De grondgebonden woningen variëren van 2 tot 3 lagen met platte daken en 2 lagen met een kap, wat zorgt voor een divers straatbeeld met gevarieerde gevels en kleuren.

Ga naar de website: HetHofZevenaar.nl