Zoeken
Oosthof Middenhof

Oosthof en Middenhof

44 + 41 woningen

In het deelgebied Bolderbuurt in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem hebben wij in opdracht van VanWonen de projecten Oosthof en Middenhof gerealiseerd. Wij zijn gestart met het plan 'Oosthof' waarin wij 44 woningen gerealiseerd hebben. Niet veel later hebben wij het naastgelegen plan 'Middenhof' gerealiseerd, bestaande uit 41 woningen. Beide plannen bestaan uit een mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In Middenhof zijn ook een aantal levensloopbestendige woningen gerealiseerd.    

Scandinavische woonstijl

De woningen in Oosthof en Middenhof zijn gebouwd in een herkenbare Scandinavische architectuurstijl. Lichte en natuurlijke kleuren, maar ook design, vakmanschap en natuurlijke materialen gaan hand in hand. Daarmee hebben de plannen een uniek karakter gekregen.

Oosthof Middenhof

Natuurinclusieve omgeving

De nieuwe bewoners wonen in een hofje, wat volledig omgeven is door groen. Zo gaat de wijk in het oosten over in de droge ecozone Nevelveld en in het Zuiden in de natte ezozone met een brede watergang. Dwars door de wijk loopt het oude eikenlaantje. De ligging van de wijk met aangrenzend de ecologische zone en Park Lingezegen zorgt voor een relaxed woonlandschap en een natuurinclusieve omgeving.

Van Wonen

Wij hebben de projecten Oosthof en Middenhof in opdracht van VanWonen Vastgoedontwikkeling gebouwd.