Zoeken
Heteren-vv-def.jpg

Park Julianaweide

54 woningen

Op een centrale plek in Heteren wordt een nieuwe wijk gerealiseerd: Park Julianaweide. Wij bouwen hier 54 woningen, variërend van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen tot rijwoningen en appartementen. Elk voldoen ze aan de nieuwste moderne eisen en ze zijn zeer duurzaam.

Park Julianaweide kenmerkt zich als een knusse wijk met veel groen, waardoor je je in een klein dorp binnen Heteren waant. Deze sfeervolle wijk is kindvriendelijk en er worden diverse groene ruimtes ingericht met speeltoestellen óf gezellige plekken waar je je buren kan ontmoeten. Kortom: voor elk wat wils!

Variatie in woningen

Koopwoningen
De koopwoningen (rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen) krijgen een gevarieerd karakter doordat er op diverse plekken accenten worden aangebracht, zoals verschillende kaprichtingen en -vormen. Wat resulteert in een afwisselende, informele en dorpse uitstraling voor deze leuke wijk.

Huurwoningen
Het appartementencomplex biedt plaats aan 19 huurappartementen. Het complex wordt drielaags en is bijzonder vormgegeven door verticale ramen en eigentijds metselwerk. De rijwoningen aan het groen (bouwnummers 17 t/m 20) zijn tevens huurwoningen en worden in diezelfde stijl vormgegeven en hebben hippe ‘woonstoepjes’.

Ga naar de projectwebsite

Uitverkocht

Op 23 februari 2023 zijn de koopwoningen van Park Julianaweide in verkoop gegaan. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en is de bouw in volle gang. 

Huurwoningen
De rijwoningen met bouwnummers 17 t/m 20 en de appartementen (bouwnummers 36 t/m 54) zijn huurwoningen. Wil je in aanmerking komen voor een huurwoning en/of -appartement? Schrijf je dan in bij entree.nu. Woningstichting Heteren is de verhuurder van deze woningen en appartementen.