Zoeken
Vogelvlucht Zieuwent

Wonen in Zieuwent

14 woningen en 5 vrije kavels

Samen met KAPA Vastgoed realiseren wij op een prachtige landschappelijke locatie in Zieuwent nieuwbouwwoningen voor verschillende doelgroepen. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent vindt aan de noordwest-zijde van het dorp plaats, aan de Werenfriedstraat. De woningbouw vindt plaats in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. Dit uit zich onder andere door de landschappelijke opzet en de ontwikkeling van een zonnepark.

Levensloopbestendige woningen Zieuwent

De woningen zijn rondom een gezamenlijk informeel erf gelegen, met groene randen rondom het woonveld. De woningen liggen met de achterzijde naar de omgeving. Daarom wordt een groene overgang gemaakt, om de privacy van de tuinen te waarborgen, maar ook om een fraaie landschappelijke inpassing te realiseren. De opzet refereert aan een boerenerf. Rondom het woonveld worden wadi’s gerealiseerd voor het bergen van water. Een landschappelijk opgezet plan dus.

Rijwoningen Zieuwent

Het plan bestaat uit acht rijwoningen (bouwnummers 1 t/m 8) en zes levensloopbestendige woningen (bouwnummers 13 t/m 18). Naast deze woningen worden er in het noordelijk deel van het plangebied vijf kavels verkocht als "vrije kavel" voor een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning. Kijk op www.woneninzieuwent.nl voor het actuele aanbod. De bouw is gestart en de woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

Ga naar de projectwebsite
Vogelvlucht Zieuwent