icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woningborg

U wilt er zeker van zijn dat wij uw woning in perfecte staat, en zoals met u is overeengekomen, aan u opleveren. Om u die zekerheid te bieden is er een Woningborg Garantie- en Waarborgregeling.

Woningborg Garantie- en Waarborgregeling

De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling geeft u zekerheid dat de woning vrijwel altijd wordt afgebouwd of dat een koper schadeloos wordt gesteld bij een faillissement van de aannemer voor oplevering. Tot slot zijn de garantievoorwaarden helder vastgelegd.

In deze regeling is ook de garantietermijn bepaald. Nadat de woning is opgeleverd, geldt er een garantietermijn op de onderdelen. Kijk in de Garantie- en Waarborgregeling en bijbehorende Bijlage A die van toepassing is voor de details.

Het Woningborg certificaat

In onderstaande animatiefilm wordt aan u uitgelegd wat een Woningborg-certificaat inhoud.

Brochures

Op de website van Woningborg vindt u altijd de meest recente Garantie- en Waarborgregeling en bijbehorende bijlage. Hierin kunt u nalezen hoe de garantie voor de diverse onderdelen is geregeld. Ook vindt u hier ter informatie de Onderhoud & Gebruik brochure van Woningborg. Hierin vindt u een aantal belangrijke bouwtechnische aspecten en aandachtspunten met betrekking tot oplevering, gebruik en onderhoud van uw woning. U kunt tenslotte veel problemen voorkomen door uw woning goed te onderhouden!