icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor elke bouwopgave een (conceptuele) oplossing

Heeft u een bouwkundige opgave? Wij hebben een passende oplossing. Wij zijn sterk in conceptueel denken en hebben vanuit het VolkerWessels-concern een ruim aanbod aan bouw- en renovatieconcepten. Niet alleen omdat de markt het vraagt, maar juist ook omdat wij erin geloven en hiermee het verschil maken.

Bouwconcepten overzicht v4.jpg

MorgenWonen

Met de woonvariaties van MorgenWonen hebben wij oplossingen voorhanden op alle relevante vraagstukken. Dit doen wij met onze woonlabels: MorgenWonen Puur, Plus en Hout. MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw en een grote variëteit aan ontwerpmogelijkheden en woningtypes, passend bij de vraag van vandaag én morgen.

MorgenWonen Puur
MorgenWonen Puur: de kwaliteitswoning van VolkerWessels. De hoogte van de energierekening is het gesprek van de dag. Daar hebben we bij VolkerWessels een oplossing op. Een MorgenWonen Puur woning wekt namelijk meer energie op dan dat hij verbruikt en dát is merkbaar in de portemonnee.

 • Korte bouwtijd, grip op levertijd
 • Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
 • Woning wekt meer energie op dan hij verbruikt
 • Kwaliteitswoning; onder optimale omstandigheden geproduceerd

Lees meer

MorgenWonen Plus
Met MorgenWonen Plus bieden wij grondgebonden woningen en appartementen die met het vakmanschap en de kwaliteit gerealiseerd worden die u van ons gewend bent. We proberen zoveel mogelijk elementen uit onze fabrieken toe te passen in onze woningbouw. We geloven namelijk in de kracht van industrieel bouwen. De voordelen die daarbij komen kijken zoals grip op levertijd en kosten zijn erg groot en aantrekkelijk. Zeker in de huidige markt.

 • Duurzaamheidsniveau aan te passen op specifieke wensen
 • Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
 • Maatwerk met kwaliteitscomponenten uit de fabriek
 • Ontwerpvrijheid met behoud van MorgenWonen kwaliteit

Lees meer

MorgenWonen Hout
Bij VolkerWessels denken we mee in hoe we stappen kunnen zetten voor het welzijn van onze planeet. Houtbouw is hot en heeft bewezen geen hype te zijn. Binnen MorgenWonen Hout staan we voor onder optimale omstandigheden geproduceerde woningen, uit onze eigen fabrieken.

 • Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
 • Kwaliteitswoningen van hout
 • Snelle levering met hoge kwaliteit, grip op kosten
 • Volledig circulair, demontabel en herbruikbaar

Lees meer

PlusRenoveren

Bij veel woningcorporaties staat de verduurzaming van het woningbestand hoog op de agenda. De energiekosten stijgen sneller dan de huren, er lopen afspraken met de overheid en natuurlijk speelt de verantwoordelijkheid voor het milieu een rol. Maar welke mogelijkheden zijn er om bestaande woningen efficiënt en doelmatig te verbeteren? Het antwoord van VolkerWessels is PlusRenoveren, een full-serviceconcept voor de duurzame renovatie van bestaande woningbouw speciaal gericht op corporaties.

Veluwezoom Verkerk biedt een full-service concept aan dat zich richt op de duurzame opwaardering van de bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud. Met dit concept kan u van A tot Z worden ontzorgd. Met behulp van een stappenplan doorloopt u in vier overzichtelijke stappen het renovatietraject; ambitie & inventarisatie, plan van aanpak & draagvlak behalen, turn-key realisatie en beheer & onderhoud.

 • Weinig overlast voor de bewoners
 • Duurzame en energieneutrale woningen
 • Aandacht voor beheer en onderhoud
Lees meer