icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor elke bouwopgave een (conceptuele) oplossing

Heeft u een bouwkundige opgave? Wij hebben een passende oplossing. Wij zijn sterk in conceptueel denken en hebben vanuit het VolkerWessels concern een ruim aanbod aan bouw- en renovatieconcepten. Niet alleen omdat de markt het vraagt, maar juist ook omdat wij erin geloven en hiermee het verschil maken. Hieronder gaan we in op een aantal bouwconcepten die wij u kunnen aanbieden.

woonconcepten.PNG
3.jpg

PlusWonen

PlusWonen is een al meer dan tien jaar bestaand totaalconcept dat tot in detail doorontwikkeld is en nog altijd continu verbeterd wordt. Alles wat noodzakelijk is om de juiste keuzes te maken en tot de hoogste kwaliteit te komen, is bedacht en vastgelegd. Daardoor kan alle aandacht gaan naar de zaken waar PlusWonen bij uitstek ruimte in biedt. En dat is nogal wat. Want PlusWonen voorziet in iedere denkbare woningbouwbehoefte. Het concept heeft zich inmiddels uitgebreid bewezen voor zowel grondgebonden woningen als appartementen. Kleine en grote projecten; en starters-, gezins-, studenten- of seniorenwoningen met een zorgfunctie – projecten met een eigen identiteit en uniek karakter, uitgevoerd met minimale faalkosten.

Lees meer
Romulus 4.jpg

PlusAppartementen

Veel corporaties en ontwikkelaars hebben behoefte aan een flexibele, duurzame en betaalbare oplossing voor gestapelde bouw, zeker bij binnenstedelijke inbreidingsprojecten. Met het programma PlusAppartementen bieden wij hiervoor een oplossing.

Lees meer
Morgenwonen 2.PNG

MorgenWonen

De woningen voor Morgen! In Nederland is grote vraag naar comfortabele, gezonde en betaalbare woningen. Woningen die inspelen op de behoeften en wensen van mens en maatschappij. VolkerWessels heeft als antwoord hierop MorgenWonen ontwikkeld. Een industrieel platform voor de productie van duurzame woningen van zeer hoge kwaliteit, onderhoudsarm en Nul-op-de-Meter (NOM).

Lees meer
2.jpg

PlusRenoveren

Bij veel woningcorporaties staat de verduurzaming van het woningbestand hoog op de agenda. De energiekosten stijgen sneller dan de huren, er lopen afspraken met de overheid en natuurlijk speelt de verantwoordelijkheid voor het milieu een rol. Maar welke mogelijkheden zijn er om bestaande woningen efficiënt en doelmatig te verbeteren? Het antwoord van ons is PlusRenoveren, een full-serviceconcept voor de duurzame renovatie van bestaande woningbouw.

Lees meer
Houten woning.PNG

CirculairWonen

Het nieuwste woonconcept binnen VolkerWessels heet CirculairWonen. Dit is een circulair woningconcept waarbij grondgebonden woningen met zo veel mogelijk hout en andere circulaire materialen worden gebruikt. De woningen kunnen aan het eind van de levensduur weer uit elkaar worden gehaald en hoogwaardig worden hergebruikt.

Er wordt hard gewerkt om de laatste hand aan dit concept te leggen. Wij verwachten dit concept in 2021 te kunnen presenteren.