Zoeken
Leukeburen De Tippe Zwolle

Leukeburen De Tippe

52 woningen

De Tippe wordt een bijzondere wijk in Stadshagen, Zwolle. Er worden ruim 1.300 woningen gebouwd en er komt veel ruimte om te werken, te wonen en te leven. Een woonplek voor jong en oud!

Verschillende buurtjes met ieder een eigen identiteit

De Tippe is opgedeeld in diverse kleine buurtjes, met ieder een eigen identiteit. Het gezamenlijke binnenterrein zorgt ervoor dat iedereen elkaar kent. De Tippe wordt voor alle leeftijden. Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg, je vindt het in De Tippe.

52 woningen in Leukeburen

VanWonen ontwikkelt diverse buurtjes in De Tippe, waaronder het project Leukeburen in deelgebieden C2 en G4. In opdracht van VanWonen zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie van de 52 rijwoningen, levensloopbestendige woningen, tweekappers en vrijstaande woningen in Leukeburen. Er is gekozen voor een diversiteit in architectuur waarbij wel alle woningen fraai op elkaar aansluiten. Alle woningen worden energieneutraal gebouwd, hebben een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Wij bouwen deze woningen volgens het MorgenWonen Plus concept. De verkoop is inmiddels gestart.

Ga naar projectwebsite

Duurzaam en groen

De buurt wordt duurzaam gebouwd, met oog voor wat we nu en straks belangrijk vinden op het gebied van natuur en klimaat. Energiezuinige bebouwing, opvangen van heftige regenval en veel groen voor verkoeling in de zomer. Het wordt een vriendelijke en groene buurt. Stedelijk wonen met het veilige en knusse gevoel van een dorp. Goed bereikbaar, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers en met weinig auto's op straat.

Verkoop

Recentelijk is de verkoop van de 52 koopwoningen van start gegaan. Momenteel zijn er nog woningen beschikbaar. Inschrijven voor een woning is mogelijk via www.wonenindetippe.nl. Als alles volgens planning verloopt, streven wij ernaar om in het derde kwartaal van 2024 te kunnen beginnen met de bouw van deze woningen.