icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Service

Niet alleen tijdens de bouw van uw woning zijn wij er voor u, maar ook daarna. Mocht er na de oplevering onverhoopt een defect zijn dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.  

Logo Woningborg

Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Wij garanderen de garantie volgens de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Lees hier meer informatie over Woningborg. 

Lees meer
tablet op schoot.png

Klacht melden

Helaas kan het voorkomen dat er iets mankeert aan uw woning.

U kunt dan een klacht (binnen de garantietermijn) bij ons indienen middels het volgende formulier. U kunt de garantietermijnen en garantieuitsluitingen vinden in de Woningborg Garantie- en waarborgregeling,

 

corona.png

Coronamaatregelen

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook voor de partijen waarmee VolkerWessels werkt. Veluwezoom Verkerk houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het kabinet, de GGD en het RIVM. Omdat het om een ernstig en besmettelijk virus gaat, hebben wij voorzieningen getroffen op onze verschillende werklocaties om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.