icon-arrow-right
HomeService

Service

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin we met elkaar de verantwoordelijkheid dragen om onze samenleving te beschermen tegen het coronavirus. Het nieuws en het beleid volgt elkaar snel op. Veluwezoom Verkerk volgt de adviezen vanuit het RIVM, welke regionaal verschillen, voor de bescherming van u en onze medewerkers.

 

Voor uw service aanvraag treden wij met u in contact om te kijken hoe wij deze op dit moment of eventueel op een later moment kunnen oppakken. Voor aanvragen waar wij een beroep moeten doen op een van onze leveranciers, zijn wij afhankelijk van het beleid van deze organisatie.

 

Wij doen echter onze uiterste best om uw aanvraag op een goede en verantwoorde wijze op te pakken.

 

Wij bedanken u voor uw begrip.

 

 

Logo Woningborg

Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Wij garanderen de kwaliteit van de woning tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Bij bepaalde ernstige technische gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Woningborg waarborgt deze garantie. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn.

In de brochure kunt u nalezen hoelang de garantie voor de diverse onderdelen is geregeld. Ook  hebben we ter informatie de Onderhoud & Gebruik brochure bijgevoegd van Woningborg.

Klacht melden

Helaas kan het voorkomen dat er iets mankeert aan uw woning.

U kunt dan een klacht (binnen de garantietermijn) bij ons indienen middels het onderstaande formulier. U kunt de garantietermijnen en garantieuitsluitingen vinden in de Woningborg Garantie- en waarborgregeling,

 

Na ontvangst van het formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

 

 

Wat kunnen wij voor u doen?

* Verplichte velden
+